• English
 • Nederlands
 • Patricia Velasquez

  Patricia Velasquez is gecertificeerd STOTT PILATES®, Barre Concept® ze is opgeleid in Merrithew Fascial Movement. Ze is samen met Alexander Bakker eigenaar van Body-Stream

  Zij volgde haar opleiding tot klassiek balletdanseres in Mexico Stad. Daarna danste zij jarenlang bij diverse gezelschappen, onder andere bij het Nationale Ballet (Compañía Nacional de Danza) van México. Ze won diverse prijzen als ballerina.

  Na een periode van blessures besloot ze in 2003 om Pilates docent te worden. De Pilates methode heeft haar geholpen om een gezonde danscarrière op te bouwen.

  In 2004 bracht de liefde Patricia van Mexico naar Nederland, waar ze meteen aan de slag ging als Ballet danseres en als Pilates docent. In 2005 sloot ze zich aan bij het danstheatergezelschap De Kazerne, o.l.v. Iris Lammertsma. Bij De Kazerne legde ze zich meer en meer toe op bewegings- en locatietheater. Momenteel is Patricia werkzaam als Pilates en barre docent, en bovendien is ze moeder van twee prachtige kinderen.

  Patricia brengt in de lessen haar liefde voor dans en beweging over, met veel energie en enthousiasme. Het doel van haar lessen is om je door het bewegen goed te laten voelen in je lichaam.

  Als je aan het revalideren bent na een blessure of operatie, geeft Patricia je persoonlijke aandacht om optimaal te herstellen. Maar ook als je weer lekker in vorm wilt komen, gaat zij de uitdaging van een stevige work-out met je aan.

   

  BarreConcept _gray