• English
 • Nederlands
 • Tarieven

  Scroll naar beneden om onze algemene voorwaarden en privacy statement te lezen

  BOOK YOUR CLASS

  Terms, conditions and privacy regulations

  Algemene voorwaarden en privacy statement
  Marketingtoestemmingen
  Body-Stream gebruikt de informatie die u verstrekt wanneer u zich aanmeldt bij Eversports om contact met u te houden en updates te geven over nieuwe lessen, workshops of extra lessen tijdens vakanties. U hoort van ons per e-mail. Body-Stream stuurt een nieuwsbrief aan het begin of einde van elk nieuw seizoen.U kunt op elk moment van gedachten veranderen door u aan te melden bij uw Eversports-account, "e-mailinstellingen" te selecteren en de optie "stuur me de nieuwsbrief" te verwijderen. U kunt uw instellingen ook wijzigen door contact met ons op te nemen via info@body-stream.nl. We behandelen uw informatie met respect.We gebruiken MailChimp als ons marketingautomatiseringsplatform. Door te klikken op Eversports e-mailinstellingen optie "stuur me de nieuwsbrief", erkent u dat de informatie die u verstrekt (e-mail) zal worden overgedragen aan MailChimp voor verwerking in overeenstemming met het Privacybeleid en de Voorwaarden van MailChimp. 
  Lessen en registratie
  Alle lessen moeten vooraf worden betaald. Lessen en privélessen zijn geldig tot de vervaldatum op het abonnement. Er is een maximum aantal deelnemers per les. Bij minder dan twee deelnemers gaat de les niet door. Lessen en docenten zijn onderhevig aan verandering.

  Wij adviseren u om uw lessen te boeken via Eversports.
  Als dat niet mogelijk is, kunt u contact opnemen met onze studio.
  Telefoon +31617762456
  Email: info@body-stream.nl.com
  Of kom langs: Weg naar Rhijnauwen 3, Utrecht

  Restitutie en annulering

  Leskosten worden niet terugbetaald en zijn niet overdraagbaar. Als cliënt gaat u akkoord met ons annuleringsbeleid: een groepsles of workshop moet u minimaal 12-uur van te voren annuleren of wijzigen, een privéles minimaal 24-uur van te voren.
  De kosten van een les kunnen op elk moment worden verhoogd; Body-Stream zal u minimaal 30 dagen van tevoren over dergelijke verhogingen informeren. Docenten kunnen worden vervangen zonder voorafgaande kennisgeving.

  Aansprakelijkheid

  Ik heb de algemene voorwaarden gelezen en ga ermee akkoord dat Body-Stream op geen enkele wijze verantwoordelijk is voor mijn persoonlijke bezittingen terwijl ik lessen of workshops volg. Ik neem vrijwillig deel aan de lessen en ben mij volledig bewust van de mogelijke kans op letsel. Als ik twijfel over mijn gezondheid, raadpleeg ik een dokter voordat ik aan een les of workshop deelneem.
  Ik ga ermee akkoord dat noch ik, noch mijn erfgenamen of wettelijke vertegenwoordigers een aanklacht of enige andere claim van welke aard dan ook tegen Body-Stream of hun leden zal indienen voor persoonlijk letsel of diefstal dan wel beschadiging van goederen.

  Vragen of klachten

  Als u vragen of klachten hebt, mail Body-Stream: info@body-stream.nl