• English
 • Nederlands
 • Testimonials

  Studio Patricia is een plek zoals je zou willen dat een sportschool zou zijn. Een lichte, schone ruimte met nieuwe materialen en oefenattributen. De begeleiding is prettig en persoonlijk. Ik ben met flinke rug- en heupklachten begonnen met privé lessen bij Patricia. De pilates oefeningen op een speciaal reformer apparaat hebben ervoor gezorgd dat ik al weer veel meer fysiek kan. Inmiddels volg ik graag de verschillende groepslessen. Ook bij zo'n les wordt er op verschillende niveaus gewerkt, waardoor je altijd mee kunt doen. Het is fijn om op deze manier te bewegen en telkens een stap vooruitgang te zien, ook klein de stap ook soms is. Ik heb geleerd met pilates dat 'less is more'. Het trainen van alle kleine spiertjes in mijn lijf doet mij ontzettend goed.

  Merel Q

  Sinds een jaar volg ik Barre lessen bij Patricia Velasquez. Geweldig vind ik het. In dit jaar ben ik zoveel sterker geworden en is mijn houding verbeterd. De lessen vinden plaats in een nieuwe dansstudio met een zachte vloer en spiegels. Maar bovenal is voor mij het grote voordeel de professionele begeleiding van Patricia die je met uptempo muziek door de oefeningen begeleidt. Reken maar dat je dat in je beenspieren voelt. Toch geringe spierpijn door goede afsluitende stretchoefeningen. Ik raad iedereen aan, met of zonder dansachtergrond, deze workout eens te komen ervaren. Ik blijf! Annigje

   

  In de zomer van 2015 ben ik met Pilates lessen begonnen bij Studio Patricia.
  Mijn belangrijkste doel was de verbetering van mijn houding en daarmee ook het tegen gaan van pijn in de onderrug.
  Het geeft vertrouwen dat Patricia voor het begin van de les vraagt of er blessures zijn, of andere klachten.
  De les wordt in een vlot tempo gegeven, de sfeer is ontspannen.  Patricia doet oefeningen voor en let op of  “het goed gaat.” Je bent de hele les bezig, het uur is zo voorbij.
  Ik merk dat het duidelijk beter gaat, ik ben flexibeler en let beter op mijn houding. Ik zal  niet de souplesse van een ballet danser krijgen, maar dat is ook nooit de bedoeling geweest.
  HK

  Paty is een ontzettend bijzonder, warm en innemend iemand en een geweldige docent. Haar grote liefde voor en kennis van dans en beweging, haar energie en haar enthousiasme maken van iedere les een feestje. Na een training of practice weet ik weer dat ik een lichaam heb en waar het voor is gemaakt: bewegen.  Paty daagt me uit zodat ik altijd het gevoel heb dat ik ook echt iets heb gedaan. Na afloop van de les voel ik me blij, ontspannen en voldaan en wil ik eigenlijk maar een ding: heel gauw nog een keer.

  Sara Noot, Journalist