• English
 • Nederlands
 • Christie Partelow

   

  Christie is een gecertificeerde Polestar Comprehensive docent zowel voor de mat als apparatuur. Zij heeft haar opleiding gevolgd onder leiding van Leila Kester.

  Zij is geboren in New York. Zij heeft 18 jaar professioneel gedanst. Op het moment als freelancer, meest recent bij het Nederlandse Dans Theater. Daarvoor bij het Les Grand Ballets Canadiens en Complexions Contemporary Ballet.  Daarbij verkende en ontdekte ze allerlei verschillende manieren van bewegen.

  Tijdens haar loopbaan als danseres kwam zij in aanraking met pilates door haar lichamelijke klachten. Zij deed veel mat -en privelessen met gespecialiseerde docenten.

  Christie houdt ervan om de pilatesmethode over te brengen op individuen. Om mensen bewust te maken in hun lichaam, meer connectie te laten voelen tussen lichaam en geest, en mensen sterker en mobieler te maken in hun lichaam. Zodat men meer vrijheid ervaart in hun zijn.

  Christie heeft gewerkt met alle soorten clienten; oud en jong, veel en weinig ervaring, verschillende soorten lichamelijke klachten en diversiteit in motivatie.

  Iedereen is meer dan welkom!